La 7.7.2018 • Ilosaari ja Kerubi

Osta lippu

Liput ja muu info

Lippuja myyvät ennakkoon Tiketti (p. 0600 1 1616 ja tiketti.fi), Lippupiste (p. 0600 900 900 ja lippu.fi), levykauppa Levy-Eskot (Kauppakatu 27, Joensuu), Kekäle (Kauppakatu 20, Joensuu) ja Ravintola Kerubi (Siltakatu 1, Joensuu).

Ilovaarin lipunhinta on 39 euroa. Mikäli festivaalia ei myydä ennakosta loppuun, on pääsylippujen porttihinta 45 euroa. Lippu.fi:n ja Tiketin kautta ostettaessa lippuihin lisätään kauppakohtaiset palvelu- ja toimitusmaksut. Ostettu lippu vaihdetaan festivaalin portilla rannekkeeseen, joka toimii kulkutunnisteena festivaalin ajan.

Ryhmät voivat tilata lippupaketteja myös suoraan Kerubista sähköpostilla () tai puhelimitse (013 129 377).

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisen rannekkeen saa saapuessa festivaalin lipunmyynnistä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon.

Majoitustarjous

Ilovaari järjestetään Joensuun Ilosaaressa kaupungin keskustan kupeessa, parin sadan metrin päässä rautatieasemalta. Myös Original Sokos Hotel Kimmel sijaitsee Ilosaaren vieressä ja Kimmel on rakentanut Ilovaari-vieraita varten majoituspaketin. Majoituspaketin hinta on 92 euroa/hlö/vrk/2 henkilön huone, ja hinta sisältää majoituksen standard-huoneessa sekä pääsylipun Ilovaariin. Lisätietoa majoituspaketista ja varaukset osoitteessa www.sokoshotels.fi.

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue aukeaa lauantaina 7.7 klo 15. Tapahtuman päälava löytyy Ilosaaren kentältä ja kakkoslava rakentuu Ilosaaren parkkialueen päätyyn. Kerubin sisällä vaari soi kahdessa kerroksessa, salin lavalla livenä ja kellarissa retrodiscona.  Koko Ilosaaren alue ja Kerubin sisätilat ovat anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailiu- ja istumatilaa. Festivaali on K-18.